billig seo Billig Søkemotoroptimalisering

SEO Priser i 2019

Hvordan beregne din SEO kampanje i Norge

Søkemotoroptimalisering SEO er en metode der trafikken øker til et bestemt nettsted ved å øke rangering og posisjonering av en bestemt hjemmeside. Mange trekkes til et bestemt nettsted etter å ha foretatt et søk på en søkemotor. Som oftest vil en person besøke den nettsiden som ligger øverst på søkemotoren.Derfor, hvis du ønsker å ha en stor mengde av trafikk rettet mot din egen bedrift sin nettside, vil du ønske at din bedrift er oppført øverst på listen over søkeresultatene. Søkemotoroptimalisering består av en serie tiltak for å gjøre hjemmesiden din mer tilgjengelig for søkemotorer,for så å få bedre rangering. For å få dette bruker vi diverse tiltak som går ut på lenkebygging på høy rangerte websider,bookmarking,blogging, video promotering, pressemeldinger og markedsføring i sosiale medier.

Det er mange faktorer som bør ligge til rette slik at brukerne kommer til din nettside og legger den i deres favorittliste. Du må ha visse kvaliteter på nettstedet ditt slik at søkemotorene holder deg på toppen av sin søkemotor. De viktigste grunnene er fersk innhold, inngående link, anker tekst, ekstern anker tekst, alder på domene, styrken på nettstedet og deres sider sammen med relevansen for temaet deres. En nylig lansert nettside kan ha disse funksjonene, men disse er vanskelige å vedlikeholde på grunn av den store konkurransen som er portrettert i søkemotorene. Hvis innholdet og tjenestene er virkelig berømt slik at de får riktig og positive tilbakemeldinger fra brukere i enorme antall, vil rangeringen på førstesiden definitivt bli svært høy. Søkemotorene skal være trygg på at nettstedet ditt alltid er oppdatert med dagens hendelser og det gir en kontinuerlig kilde til kunnskap, underholdning og kundetilfredshet. Dette viser effektivt betydning av de grunnleggende domenenavnet i tillegg til generisk tillit.

En veldig enkel metode for å finne ut hvor mye penger du må investere for å få resultater, bør du beregne ut i fra dine kostnader. Hvor mye skal du tjene per enhet eller tjeneste du selger? Ta inntektsbeløpet du ønsker å generere fra din nettbutikk eller hjemmeside og beregn 8%. For eksempel: Hvis du har et mål om å generere kr 250 000,- på ny salg per år. Beregn 8% av det for SEO lenkebygging og din organisk markedsføring i Norge. Eller 4% per SEO og 4% per PPC.

SEO priser

En gang konsultasjon koster 1200,- kroner

Vi hjelper deg til å optimalisere din hjemmeside slik at du får en bedre online synlighet for dine ord og fraser. Vi bruker diverse tiltak på hver hjemmeside. Noen vil ha SEO PPC, men andre vil ha kun lenkebygging eller markedsføring i sosiale medier. Å få en webside på toppen av Google, Bing eller Yahoo kreves mye tid og arbeid.

Dersom du ønsker søkemotoroptimalisering for din hjemmeside for en serie nøkkelord,vennligst send inn dine nøkkelord for å vurdere pris på SEO for din hjemmeside per måned. Vi skriver 12 måneder kontrakt.100% fornøydgaranti.