Markedsføring – Pay Per Click Modell Hos Google Adwords

Google vil gi deg godt skrevet og svært relevante annonser som vil matche innholdet på sidene dine. Du trenger ikke å lete etter dem siden søkemotoren vil gjøre søket for deg fra andre folks kilder.Du trenger heller ikke å bruke tid på å velge ulike typer annonser for ulike sider. Google gjør det svært enkelt for deg.

PPC Norge

Du vil være i stand til å finne innhold med god kvalitet, søkemotorene vil finne de beste annonsene for å sette på dine sider.Annonser på Google er veldig lett å tilpasse og kan plasseres hvor som helst på nettstedet. Du kan også eksperimentere med plassering, farger og temaer. Mange triks er tilgjengelig for ressurssterke webmastere, inkludert å legge til bilder i forbindelse med Google-annonser slik at de blir mer synlige. Google er i dagens internett verden en av de mest vellykkede og raskest voksende selskaper. Dette er også delvis på grunn av den spesielle tjenesten som Google tilbyr sine brukere. Dermed vil folk finne en pålitelig kilde til informasjon. Så her fant Google en unik mulighet til å bringe markedsførere og forbrukere nærmere hverandre. Resultatet av dette var opprettelsen av Google Adwords annonsering. Denne tjenesten er Googles egen forbedring på PPC annonseringsmodell.

Vi vet alle hvordan et søk på Google fungerer. Du skriver i søkefeltet og Google viser de ti beste resultatene på siden.

Det er noen retningslinjer for hvordan du kan optimalisere Google AdWords slik at dette blir lønnsomt for deg. Når du skal velge søkeord (som vises på din annonse) så vær svært forsiktig, ellers vil du bare kaste bort pengene dine på noen svært generelle søkeord. Google lar deg by for søkeordene du ønsker, så du bør bestemme deg på forhånd om hvor mye du er i stand til å betale for en lenke. En av de avgjørende fordelene med Google Adwords er at dette er en ppc modell. Dette betyr at du bare trenger å betale penger til Google når en søker faktisk klikker på linken til nettstedet ditt og ender opp med å besøke den.

Dessuten tilbyr Google deg en rekke tilpasningsmuligheter for å hjelpe deg med å nå din forbruker. For eksempel kan du velge hvilke land du vil at annonsenskal nå. Google tilbyr en liste med over 250 land for deg å velge fra. Sammen med dette, kan du velge mellom 14 språk som din annonse ville bli vist.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.