SEO – Hvordan Kan du Rangere Din Webside Lokalt

Det er mye informasjon om hvordan en webside blir rangert i lokale søk. Mange av de opplysningene som du finner på søkemotornettsteder er andrehåndsopplysninger. Søkemotoroptimalisering er tidkrevende og hvis det ikke gjøres riktig, mister hjemmesiden rangering og får muligens straff av Google. Hvis du ønsker å bli rangert i lokale søk, må du spore og overvåke dine lokale konkurrenter slik at du finner deres nøkkelord.

Når Google rangerer en nettside i lokale søkeresultater, er følgende faktorer viktige:

Nettstedet sine faktorer:

Jeg ser fortsatt en rekke nettsteder som stapper full siden sin med nøkkelord. så klager de over at deres webside ikke bli rangert. De bør starte med å optimalisere siden sin som: tittel, beskrivelse og søkeord koder. Jeg anbefaler også å bruke noen robot koder, slik at søkemotorene vil kunne gjennomgå din nettside.

Det er viktig å merke seg at en søkemotor ikke alltid vil være i stand til å gjennomgå en nettside, selv om du har spilt alle kortene dine riktig. Dette skyldes at det er noen «bugs» i den nye algoritmen. Google endrer sin algoritme nesten daglig og informerer alle om sine endringer kun to gnager per år.

Tilbake til rangering i lokal søkemotor:

På side optimalisering er svært viktig. Det spiller ingen rolle hva slags lokale søk som blir utført, så lenge søket består av et søkeord som beskriver hva brukeren egentlig søker etter. Så sørg for at du får din tittelkodeverdi rett og unngå å bruke for brede søkeord.

Det er viktig å bruke riktig tittelkodeverdi og en unik beskrivelse på hver side av nettstedet ditt. Du bør rangere hver side for kun et eller to ord.  Legg til en blogg på din hjemmeside og skriv unike innhold for å informere brukere om ditt produkt eller tjeneste og søkemotorer. Husk på bygge lenker for dine sider. Sats på artikkelskriving og lenkebygging.

Link Hjul

Mange har undervurdert denne strategien, men dette er en kraftig taktikk i en  online markedsføring. Bruk mikronettsteder som er relevante i lokale søkemotorer.

Din organiske søkemotoroptimalisering spiller en viktig rolle i digital markedsføring.

Lag mikronettsteder som er lokal relevant og link dem tilbake til ditt nettstedet. Lokale lenker er ekstremt kraftig.

Lokale søk inkludering:

Kontroller at din bedrift er oppført under riktig kategori i lokale søk. Så når du sender en nettside i en lokal katalog, må du være forsiktig med å velge riktig informasjon om virksomheten din.

Mange ser etter lokale nettsteder og ber om tilbakelinker eller om å utveksle linker. Jeg tror dette er en utdatert og feil strategi. Bytte linker er ikke en trend noe mere, og webansvarlig vil ignorere det. Så ta denne strategien ut av din SEO plan.

Test dine strategier. For eksempel  Google annonsert i februar  at negativ SEO fungerer ikke lenger siden de ignorerer irrelevante lenker som peker til din webside. Dette er ikke sant. Hvis noen bombarderer din hjemmeside med urelaterte kategorier, mister du rangering. Så sørg for å ha konkurrenten på din venneside, fordi de lett kan ødelegge for din nettbutikk eller bedrift ved bruk av linkangrep.

Seo selskapene utrangerer hverandre ved å bruke nagativ SEO. Hold en lav profil og spill trygt.

Det er flere faktorer for rangeringen hos en bedrift. Få gode vurderinger om nettstedet ditt på lokale søk. Disse vurderingene må være på lokale språk. Kontroller at du har «om oss», «kontakt oss», «privacy policy» på ditt nettsted.

Holde nettstedet trygt slik at robotene på søkemotorene ikke rapporterer nettstedet ditt som en dårlig nettside.

Sørg for å sette opp byen, telefonnummer på destinasjonssiden. Dette hjelper ditt nettsted med å få rangering.

Sørg for at du har en bestemt beskrivelse om virksomheten din.

Linke til andre lokale bedrifter som er i samme nisje. Her er noen tips for å gjøre det:

  • Gjesteinnlegg
  • Informasjonsinnlegg
  • Video innsending

Til slutt sørg for å bruke sosiale medier for optimalisering og markedsføring. Innhold og bildedistribusjon om virksomheten din er en effektiv strategi.

Som konklusjonen er det rimelig å si at online ragering hos lokale søkemotorer er forskjellig fra land til land. Med alle disse endringene Google gjør nesten daglig, vil det å få en nettside rangert blir mer og mer vanskelig. Dette er grunnen til at du bør gi jobben til en SEO ekspert.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.